Flag

Tartă cu cremă de vanilie și fructe

14 bucăți
Ușoară
90
Tarta cu cremă de vanilie și fructe este o delicioasă combinație de cremă catifelată, blat crocant și fructe proaspete.
Îmbinând eleganța cu savoarea proaspătă, tarta cu cremă de vanilie și fructe este un desert rafinat, cu un blat crocant, cremă de vanilie fină și o varietate de fructe proaspete și colorate.
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image
Ustensile
Pentru blat
Formă de tartă (Ø 26 cm)

Ingrediente

Pentru blat
125 gfăină
1 plicPraf de copt cu Șofran Dr. Oetker
100 gzahăr
1 plicZahăr Vanilinat Dr. Oetker
4ouă
3 linguriulei
2 lingurioțet
Pentru crema de vanilie
2 plicuriCremă pentru tarte Dr. Oetker
500 mllapte
Pentru decor
1 kgcăpșuni
1 plicTort Gelee roșu Dr. Oetker
250 mlapă
2 lingurizahăr

Afișare produse

Picture - Praf de copt cu Șofran Dr. Oetker
Picture - Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
Picture - Cremă pentru tarte Dr. Oetker
Picture - Tort Gelee roșu Dr. Oetker
1

Pentru aluat

Se tapetează formă de copt cu hârtie de copt.

2

Într-un bol se amestecă făina cu praful de copt, se adaugă și celelalte ingrediente și se amestecă cu ajutorul unui mixer, mai întâi la viteză mică, apoi la viteză mare până se obține un aluat omogen. Aluatul obținut se pune în formă de tarta și se netezește.

3

Se coace în treimea inferioară a cuptorului. După coacere, blatul se lasă să se răcească.
 

Poziție grătar: în partea de jos

Durată de coacere: 15 Minute

Temperatură cuptor cu convecție: 180 °C

4

Pentru cremă

Într-un vas înalt se pune mix-ul pentru cremă, 500 ml de lapte și se amestecă cu mixerul la treaptă mare, timp de 3 minute. Crema obținută se pune peste blatul de tartă răcit.

5

Pentru decorul tartei cu cremă de vanilie și fructe

Se spală căpșunile, se scurg bine, se scot tulpinile și cele mari se taie pe jumătate. După, se presară căpșunile și se aranjează peste cremă.

6

Conținutul plicului de tort gelle se amestecă cu zahărul. Se adaugă treptat apă, amestecând continuu cu telul. Amestecul obținut se pune la fiert aproximativ 1 minut. Glazura se toarnă peste căpșuni.

  • Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.