Flag

Tartă cu cremă de vanilie

14 bucăți
Ușoară
90
O tartă cu coajă crocantă și umplutură bogată de cremă de vanilie, un desert clasic ce îmbină savoarea și rafinamentul
Cu un blat crocant și o umplutură catifelată de cremă de vanilie, această tartă este un adevărat deliciu pentru simțuri.
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Recomandăm pt forma de Ø 26 cm 
Recipe Tips
Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru blat
1gălbenuș
200 gfăină
120 gzahăr
1 lingurițăEsență de vanilie 38 ml Dr. Oetker
170 gunt
20 gpesmet
Pentru crema vanilie coaptă
1 plicCremă pentru tarte Dr. Oetker
250 mllapte
Pentru crema instant
1 plicGelatină Dr. Oetker
400 gstruguri
200 gsmântână pentru frișcă
300 gcremă de brânză
100 gzahăr pudră
Pentru decor
100 gstruguri
fulgi de migdale

Afișare produse

Picture - Esență de vanilie 38 ml Dr. Oetker
Picture - Cremă pentru tarte Dr. Oetker
Picture - Gelatină Dr. Oetker
1

Pentru blat și crema coaptă

Într-un castron se pune făină, se face o gropiță în mijloc unde se pun zahărul, 150 g unt tăiat bucăți și esența de vanilie.

2

Aluatul se frământă până se înmoaie, se formează o minge, se înfoliază cu folie alimentară și se ține la rece 1 oră.

3

Forma se tapetează cu unt și pesmet.

4

Se întinde aluatul și se așază în tava unsă. Baza se înțeapă cu furculița

5

Se prepară crema conform instrucțiunilor, apoi se pune peste blat și se introduce în cuptor pentru aproximativ 30 minute. După coacere, prăjitură se lasă să se răcească.

Durată de coacere: 30 Minute

Temperatură cuptor cu convecție: 180 °C

6

Pentru crema instant

Brânza și smântâna pentru frișcă se bat cu ajutorul mixerului 1 minut, apoi se adaugă gelatină instant și zahărul la final. În crema obținută se încorporează strugurii cu ajutorul unei linguri. Crema se toarnă peste tarta răcită, se nivelează și se decorează cu struguri și migdale.

  • Recomandăm pt forma de Ø 26 cm 
  • Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.