Preîncălziți cuptorul la 180C/170C Ventilator. Rupeți ciocolata într-un castron mic și puneți-o peste o cratiță cu apă clocotită.
Folosind un mixer electric, bateți untul și zahărul împreună într-un castron mare până se omogenizează.
Amestecați ouăle și iaurtul; adăugați-le în amestec împreună cu celelalte ingrediente. Bateți împreună încă 2 minute.
Puneți amestecul într-o tavă în formă de inimă de 10 inchi (25,5 cm) (unsă și tapetată pe bază) și coaceți la cuptor timp de 40 – 45 de minute. Se răcește în tavă timp de 15 minute înainte de a se scoate pe un grătar de răcire.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 40 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 170 °C
Întindeți cremă pentru prăjituri cu gust de ciocolată deasupra prăjiturii, trecând cuțitul pe orizontală pentru a face un model. Puneți deasupra inimioarele decorative și fructele de pădure și serviți!
Rețete asemănătoare
Tort
Tort
Tort