Flag

Gem de vișine și prune roșii

6 borcane 200 ml
Ușoară
40
Rețetă de gem delicios de vișine și prune roșii
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

pentru gemul de vișine și prune roșii
600 gvișine
400 gprune roșii roșii
350 gzahăr
1 plicGelfix 3:1 Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Gelfix 3:1 Dr. Oetker
1

Se curăță și se spală bine vișinele și prunele roșii, se îndepărtează sâmburii, după care se taie mărunt și se pun într-o cratiță adâncă. 

2

Se amestecă conținutul pliculețului de Gelfix Super 3:1 cu zahărul, se adaugă peste fructe și se pune pe foc până dă în fiert. Se fierbe 3 minute la foc mare, amestecând continuu. 

Durată de fierbere: 3 Minute

3

Se ia oala de pe foc, după care se mai amestecă 1 minut și se se toarnă compoziția încă fierbinte în borcanele sterilizate în prealabil.

4

Se închid borcanele cu capace cu filet, se răstoarnă cu capul în jos şi se lasă să stea sprijinite pe capac circa 5 minute.