Flag

Dulceață de căpșuni și cătină

6 borcane 200 ml
Ușoară
40
Dulceață delicioasă de căpșuni completată cu puțin suc de cătină.
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru dulceață
850 gcăpșuni
150 mlsuc de cătină
1 plicGelfix 4:1 Dr. Oetker
200 gzahăr

Afișare produse

Picture - Gelfix 4:1 Dr. Oetker
1

Pregătire

Spălați și tăiați căpșunile, tocați mărunt și cântăriți 850 g. Se măsoară 150 ml suc de cătină.

2

Preparare

Se amestecă căpșunile, sucul de cătină, zahărul și pachetul de Gelfix într-o cratiță mare. Se aduce totul la punctul de fiert în timp ce se amestecă. Se gătește timp de cel puțin 3 minute, amestecând continuu. Îndepărtați amestecul de pe foc și umpleți imediat borcanele pregătite până la refuz. Închideți cu capace cu șurub și întoarceți imediat. Lăsați pe capace timp de aproximativ 5 minute.