Flag

Gogoșari umpluți cu castraveciori

8 borcane 800 g
Ușoară
60
Cu Pikant Fix se obțin întotdeauna cele mai bune murături
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pregătirea
3 kggogoșari
1,5 kgcastraveți mici
0,5 kgmorcovi
300 mloțet (9 %)
150 gzahăr
crenguțămărar
1 plicPikant fix iute Dr. Oetker
10 buc.foi de dafin

Afișare produse

Picture - Pikant fix iute Dr. Oetker
1

Pregătirea

Se iau legumele şi se spală. Gogoşarii se curăţă şi se taie în jumătăţi sau în sferturi, castraveţii se taie rondele, iar morcovii se curăţă şi se taie rondele subţiri. Rondelele de castraveţi şi de morcovi se pun alternant una lângă alta şi cu butoiaşele astfel obţinute se umplu jumătăţile de gogoşari care se vor aranja în borcane. Printre ele se adaugă câteva foi de dafin şi crenguţe de mărar uscat.

2

Prepararea

Se pregăteşte compoziţia din apă, zahăr, oţet şi un plic de Pikant fix iute. Se pune la fiert şi se fierbe timp de 3-5 minute, amestecând continuu. Compoziţia obţinută se toarnă fierbinte peste legume în borcane. Borcanele se închid cu capac şi se depozitează la rece.