Flag

Brioșe cu morcovi

12 bucăți
Medie
30
Brioșe proaspete cu morcovi, atractive pentru copii
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Compoziția de brioșe
225 gmorcovi
150 gStafide aurii Dr. Oetker
1 linguriță rasăBicarbonat de sodiu alimentar Dr. Oetker
2ouă
1 plicFinesse coajă rasă de portocale Dr. Oetker
1 plicZahăr cu scorțișoară Dr. Oetker
130 gzahăr
120 gfăină
120 mlulei
1 buc.Păstaie vanilie Bourbon Dr. Oetker
1 plicPraf de copt cu Șofran Dr. Oetker
Glazura
450 gzahăr pudră
200 gcremă de brânză
120 gunt
1 plicZahăr Vanilinat Dr. Oetker
Decorarea
1 pachetFondant Dr. Oetker alb
1 pachetColorant alimentar roșu Dr. Oetker
1 pachetColorant alimentar galben Dr. Oetker
1 pachetColorant alimentar verde Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Stafide aurii Dr. Oetker
Picture - Bicarbonat de sodiu alimentar Dr. Oetker
Picture - Zahăr cu scorțișoară Dr. Oetker
Picture - Praf de copt cu Șofran Dr. Oetker
Picture - Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
Picture - Fondant Dr. Oetker alb
Picture - Colorant alimentar roșu Dr. Oetker
Picture - Colorant alimentar galben Dr. Oetker
Picture - Colorant alimentar verde Dr. Oetker
1

Compoziția pentru brioșe

Se bat ouăle împreună cu zahărul simplu și cu cel cu scorțișoară, până ce compoziția se deschide la culoare și capătă volum. Se adaugă uleiul în fir subțire și se mixează, apoi se aromează cu coajă de portocală și esență de vanilie, după gust.
Făina se amestecă cu praful de copt și cu o linguriță de bicarbonat de sodiu. După aceea, se adaugă treptat amestecul uscat peste cel umed și se mixează.
La final, se pun stafidele și morcovii dați pe răzătoarea mică sau mărunțiți la chopper.
Se pregătește o tavă de brioșe cu 12 hârtiuțe sau forme din silicon pentru brioșe. Se împarte compoziția folosind o cupă de înghețată.
Brioșele se coc în cuptorul încins la 180 de grade, pentru 25 de minute, apoi brioșele se lasă să se răcească complet.

Poziție grătar: central

Durată de coacere: 25 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C

2

Glazura

Se bat la mixer crema de brânză și untul moale. Se adaugă coajă de portocală și zahărul vanilat, apoi și zahărul pudră, treptat. Compoziția se mută într-un poș cu dui stelat și se glazurează brioșele.