Flag

Brownie cu nuci

12 porții
Ușoară
20
Pentru iubitorii de ciocolată și nuci – o rețetă clasică, delicioasă
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image
Ustensile
Pentru aluat
Tavă pentru copt (25 x 30 cm)

Ingrediente

Pentru aluat
450 gMix pentru Brownie Dr. Oetker
30 gfulgi de ciocolată
3ouă
50 mlapă
125 mlulei
100 gnuci mărunțite sau fistic - tocate grosier și coapte
15 gStafide brune Dr. Oetker
1 vârf de cuțitscorțișoară

Afișare produse

Picture - Mix pentru Brownie Dr. Oetker
Picture - Stafide brune Dr. Oetker
1

Într-un vas pentru mixer se pune mixul pentru Brownie împreună cu uleiul, apa și ouăle.
Se amestecă toate ingredientele cu mixerul, pentru început la viteză mică, iar apoi la viteză maximă timp de 3 minute până la omogenizare. Se adaugă nucile, stafidele și scorțișoara și se amestecă ușor (de jos in sus) cu o lingură până la omogenizare.

2

Se toarnă aluatul în forma tapetată cu hârtie de copt și se nivelează suprafața, apoi se presară deasupra fulgii de ciocolată. Se coace în partea de mijloc a cuptorului. 

Poziție grătar: central

Durată de coacere: despre 15 - 20 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 160 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 180 °C

  • Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.