Flag

Brownie cu zmeură

16 bucăți
Ușoară
20
Prăjituri de casă cu ciocolată absolut delicioase
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Sugestie: În locul formei pătrate de copt se poate folosi și o formă rotundă Ø 26 cm.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru aluat
250 gciocolată menaj
200 gfăină
2 lingurițe rasePraf de copt Dr. Oetker
200 gzahăr
1 prafsare
150 gunt sau margarină moale
3ouă
Pentru stratul de acoperire
300 gzmeură congelată
Pentru decorare
200 mlsmântână dulce (32% grăsime)
2 lingurizahăr
1 plicZahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
50 gsmântână

Afișare produse

Picture - Praf de copt Dr. Oetker
Picture - Zahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
1

Pregătire: Ciocolata se mărunțește și se topește pe baie de aburi. Forma de copt se unge. Cuptorul se preîncălzește.

2

Aluat: Făina și praful de copt se amestecă într-un vas de mixare. Se adaugă restul ingredientelor și ciocolata topită apoi se amestecă totul, folosind mixerul, paletele de batere, la început pentru scurt timp, la vitează mică, apoi la viteză mare pentru circa 2 minute, până ce se obține un aluat omogen. Aluatul se toarnă în forma de copt și se nivelează.

3

Stratul de acoperire: Zmeura congelată se distribuie peste aluatul din formă, apoi forma se introduce în cuptor și se coace.

Durată de coacere: 40 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C

4

Prăjitura se lasă în formă pe un grătar de bucătărie să se răcească.

5

Decor: Smântâna cu zahărul și cu zahărul vanilinat se bat spumă tare. Se încorporează smântâna fermentată. Crema astfel obținută se păstrează până la servire la rece. Prăjitura se servește alături de cremă.

  • Sugestie: În locul formei pătrate de copt se poate folosi și o formă rotundă Ø 26 cm.