Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Chec fără gluten cu bucăți de caise

Un desert de vară light

15 bucăți

grad de dificultate redus 20 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Chec fără gluten cu bucăți de caise

1 borcan compot de caise (masa netă 240 g)
300 g făină cocos
3 linguriță rasă Praf de copt Dr. Oetker
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
1 plic Finesse coajă rasă de lămâie Dr. Oetker
250 g unt moale
4 ouă
100 g fulgi de migdale

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Mod de preparare: se lasa la scurs caisele iar sucul rezultat se pastreaza. Caisele se taie cubulete. Se unge forma de copt. Se preincalzeste cuptorul.

2

All-in: Într-un vas de mixare se amestecă faina de cocos cu praful de copt. Se adaugă toate ingredientele, cât și 4 linguri suc din compot, cu excepția caiselor și a migdalelor. Se prelucrează toate ingredientele folosind mixerul, la început la viteza mică, apoi la viteză mare, până când se obține un aluat omogen. La sfârșit se încorporează bucatile de caise și fulgii de migdale. Se toarnă aluatul în forma de copt, se nivelează și se introduce forma la cuptor în partea de jos a acestuia.

Cuptor electric: 180 °C

Cuptor cu aer cald: 160 °C

Durată de coacere: 65 Min.

3

Se lasă checul la răcit în forma de copt timp de aprox. 10 min. iar apoi se poate scoate din aceasta.

Informații nutriționale pentru rețeta Chec fără gluten cu bucăți de caise

Per porție / bucată Per 100 g / ml