Mod de preparare: se lasa la scurs caisele iar sucul rezultat se pastreaza. Caisele se taie cubulete. Se unge forma de copt. Se preincalzeste cuptorul.
All-in: Într-un vas de mixare se amestecă faina de cocos cu praful de copt. Se adaugă toate ingredientele, cât și 4 linguri suc din compot, cu excepția caiselor și a migdalelor. Se prelucrează toate ingredientele folosind mixerul, la început la viteza mică, apoi la viteză mare, până când se obține un aluat omogen. La sfârșit se încorporează bucatile de caise și fulgii de migdale. Se toarnă aluatul în forma de copt, se nivelează și se introduce forma la cuptor în partea de jos a acestuia.
Durată de coacere: 65 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C
Se lasă checul la răcit în forma de copt timp de aprox. 10 min. iar apoi se poate scoate din aceasta.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Preparare:20 15 bucăți