Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Chifle cu făină integrală

Fără drojdie

12 porții

grad de dificultate redus 30 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Chifle cu făină integrală

Pentru aluat:

300 g făină albă de grâu
100 g făină integrală de grâu
100 g făină de secară
Praf de copt Dr. Oetker (1/2 plic)
3 g Bicarbonat de sodiu alimentar Dr. Oetker
1 linguriță sare (3 g)
1 linguriță oțet
1 lingură ulei de măsline
350 ml apă la temperatura camerei

preparation

Mod de preparare

1

1

Într-un bol pentru mixer se amestecă făină, praful de copt, sarea, bicarbonatul de sodiu, se omogenizează, apoi se adaugă oțetul, uleiul de măsline și apa.

2

2

Se amestecă cu spiralele de la mixer până se obține un aluat omogen.

3

3

Se presară făina pe planșeta de lucru pentru a nu se lipi aluatul.

4

4

Din aluatul obținut se formează un rulou, apoi se împarte în 12 bucăți egale. Chiflele se modelează cu mâinile, se așază în tavă și se crestează cu cuțitul. Apoi se dau la cuptor conform instrucțiunilor de mai jos.
Chiflele se coc la 200 ͦ C timp de 15 minute, apoi se reduce temperatura la 180 ͦ C și se coc încă 15 minute. 

Cuptor electric 180 °C

Groove/Height: central

Durată de coacere: 30 Minute