Flag

Clătite umplute cu file de păstrăv

2 bucăți
Ușoară
30
Clătite hrănitoare cu păstrăv și valeriană
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Aluatul
75 gfăină
1ou
150 mllapte
1 plicFinesse coajă rasă de lămâie Dr. Oetker
1 prafsare
100 gmargarină
curry
Umplutura
50 gvaleriană
100 gcastraveți
150 gsmântână
1 prafsare
125 gfile afumat de păstrăv

Afișare produse

1

Aluatul

Se pune făina într-un vas de mixare, se adaugă restul ingredientelor și se amestecă bine toate laolaltă cu un tel până ce se obține un aluat omogen. Se încinge puțină margarină într-o tigaie (cu diametru de circa 26 cm) apoi, în margarina încinsă se toarnă jumătate din cantitatea de aluat. Clătita se coace pe ambele părți, la foc mediu până ce capătă o culoare maro-aurie. În același fel se prepară și următoarea clătită, din cealaltă jumătate rămasă de aluat.

2

Umplutura

Valeriana se curăță, se spală, și se lasă la scurs. Castraveții se spală, se răzuiesc grosier, se amestecă cu smântâna și se potrivesc după gust cu sare. Valeriana se repartizează pe câte o jumătate de clătită. Valeriana se stropește cu jumătate din cantitatea de sos de castraveți. Deasupra se așază câte un file de păstrăv apoi clătitele se rulează iar rulourile se taie diagonal în două. Restul de sos de castraveți se toarnă peste rulourile de clătite apoi se servește.