Flag

Cuiburi bezea de Paște

8 porții
Medie
85
Aceste cuiburi bezea spectaculoase, decorate cu ouă de ciocolată, vor deveni vedeta mesei de Paşte
Transformați masa de Paște într-un spectacol culinar cu aceste cuiburi de bezea colorate, decorate cu mini ouă de ciocolată! Vor deveni cu siguranţă piesa de rezistenţă şi vor atrage privirile tuturor invitaţilor!
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru bezele
1 plicMix pentru bezele Dr. Oetker
70 mlapă rece
Colorant alimentar roșu Dr. Oetker
Colorant alimentar galben Dr. Oetker
Colorant alimentar albastru Dr. Oetker
Pentru decorare bezele
300 mlsmântână dulce
50 gmini ouă de ciocolată
15 gCacao Dr. Oetker
50 gciocolată cu lapte
5 gEsență naturală de vanilie Madagascar

Afișare produse

Picture - Mix pentru bezele Dr. Oetker
Picture - Colorant alimentar roșu Dr. Oetker
Picture - Colorant alimentar galben Dr. Oetker
Picture - Colorant alimentar albastru Dr. Oetker
1

Pregătire

Încălziţi cuptorul la 140C/120C Ventilator/Marca de gaz 1.

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 120 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 140 °C

2

Preparaţi mixul de bezele

Preparați mixul de bezele conform instrucțiunilor de pe ambalaj și transferați într-un castron mare.

3

Turnați bezeaua în trei boluri separate și adăugați 4-5 picături din fiecare colorant alimentar, în fiecare bol. Amestecați bezeaua de câteva ori pentru a crea un efect de marmorare cu colorantul alimentar - aveți grijă să nu amestecați prea mult!

4

Puneți o pungă cu o duză stea potrivită și pliați marginile în jos. Umpleți cu grijă punga cu amestecul de bezea și răsuciți partea superioară pentru fixare.

5

Tapetați 2 tăvi cu hârtie de copt. Puneți o cantitate mică de bezea sub fiecare colț al hârtiei de pergament pentru a o fixa.

6

Începeți prin a întinde un cerc cu diametrul de aproximativ 15 cm dinspre exterior spre interior, astfel încât să aveți un cuib. Repetați acest lucru folosind tot amestecul de bezea și apoi repetați pentru fiecare culoare.

7

Coacere

Transferați bezeaua la cuptor și coaceți timp de 70 minute. Odată coaptă, opriți cuptorul și lăsați bezeaua la cuptor pentru încă 70 minute, să se răcească.

8

Decorare cuiburi bezea de Paște

Odată ce bezelele s-au răcit și s-au întărit, puneți smântâna, pudra de cacao și pasta de vanilie într-un castron mare și amestecați pentru a forma vârfuri moi. Puneţi o lingură în centrul fiecărui cuib de bezea.

9

Se rade ciocolata deasupra cremei şi se pun câteva ouă de ciocolată! Minunatul desert de Paște este gata de servit!

  • Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.