Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Desert crocant de ciocolată

Un dulce rapid și gustos

4 porții

grad de dificultate redus 20 Minutes

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Desert crocant de ciocolată

1 plic Original Pudding cu gust de ciocolată Dr. Oetker
50 g zahăr
500 ml lapte
100 g ciocolată cu alune de pădure
1 linguriță Esență de rom 38 ml Dr. Oetker
200 ml smântână dulce (32% grăsime)
1 plic Întăritor de frișcă Dr. Oetker
20 g alune mărunțite

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Preparare: Conținutul unui plic se amestecă cu 40 g de zahăr și cu cel puțin 6 linguri de lapte. Restul de lapte se pune la fiert. Se ia oala de pe foc si se adaugă amestecul preparat. Se pune din nou la fiert, la foc mic cca 1 min. amestecând ușor pana la legarea compoziție. Budinca astfel preparată se toarnă într-un vas de mixare, se acoperă suprafața cu o folie (ca să nu se formeze o crustă după răcire), apoi se lasă să se răcească. Se mărunțește ciocolata.

2

Se amestecă pudding-ul încă o dată, folosind mixerul, paletele de batere, până când devine cremos. Se încorporează aroma și ciocolata. Smântâna împreună cu întăritorul de frișcă și zahărul se bat spumă tare. Desertul de ciocolată se toarnă în 4 vase de desert (se lasă deoparte 4 linguri). Frișca se repartizează în mijloc, peste budincă iar peste frișcă se adaugă câte o lingură de budincă (din cele puse deoparte). Se presară alune feliate.

Informații nutriționale pentru rețeta Desert crocant de ciocolată

Per porție / bucată Per 100 g / ml