Flag

Gem de căpșuni

3 borcane (fiecare 350 ml)
Ușoară
20
Dulceața de capșuni dă startul sezonului de conservare. Toată lumea le iubește.
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Pentru o dulceață de căpșuni și banane, folosiți 150 g de banane tocate. Reduceți căpșunile la 850g.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru gem de căpșuni
1 kgcăpșune tocate
1 plicSare de lămâie Dr. Oetker
500 gzahăr
1 plicGelfix 2:1 Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Sare de lămâie Dr. Oetker
Picture - Gelfix 2:1 Dr. Oetker
1

Amestecați căpșunile cu sarea de lămâie, zahărul și pachetul de Gelfix Extra 2:1. Se pune pe foc și se amestecă în continuu.


Timp de preparare: 4 minute

2

Turnați dulceața de căpșuni în borcane.
Luați de pe aragaz, turnați dulceața fierbinte de căpșuni în borcane și sigilați.

  • Pentru o dulceață de căpșuni și banane, folosiți 150 g de banane tocate. Reduceți căpșunile la 850g.