Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Gem de căpşuni

Preferatul copiilor

despre 6 borcane 250 ml

grad de dificultate redus 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Gem de căpşuni

Ingrediente:

750 g căpșuni
5 lămâi
1 plic Gelfix Extra 2:1 Dr. Oetker
4 linguri rom alb
500 g zahăr

preparation

Mod de preparare

1

Pregătire: Se curăţă lămâile (îndepărtându-se şi partea albă) şi se taie în rondele. Căpşunile se spală, se lasă să se scurgă, se scot codiţele şi se taie în bucăţi mici şi împreună cu rondelele de lămâie se cântăresc (împreună cu căpşunile să formeze 1 kg fructe curăţate).

2

Mod de preparare: Într-o cratiţă se pun fructele şi se amestecă bine cu plicul de Gelfix. Ingredientele se aduc la punctul de fierbere amestecându-se continuu la foc mare şi se lasă să fiarbă cel puţin 3 minute, după care se trage cratita deoparte. Acum se poate adăuga şi romul, după gust. În caz de nevoie se adună spuma formată, iar gemul fierbinte se toarnă imediat până la marginea superioară în borcanele pregătite. Se pune capacul şi se lasă 5 minute să stea răsturnate, cu capacul în jos.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii