Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Jeleu de agrișe cu piersici

Un jeleu dulce-acrișor

4 borcane 250 ml

grad de dificultate mediu 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Jeleu de agrișe cu piersici

Ingrediente:

650 ml suc de agrișe (neîndulcit, obținut din circa 1,2 kg agrișe)
200 g piersici
1000 g zahăr
1 plic Gelfix Clasic 1:1 Dr. Oetker

preparation

Mod de preparare

1

Pregătire: Agrişele se spală şi apoi se foloseşte o oală cu fierbere rapidă sau un evaporator pentru a obţine sucul de agrişe (sfat: atenţie la instrucţiunile de utilizare a dispozitivului). Se măsoară 650 ml suc. Piersicile se spală, se curăţă de coajă şi de sâmburi, se taie în cubuleţe şi se cântăresc 200 g.

2

Mod de preparare: Sucul de agrişe şi piersicile se amestecă cu Gelfixul Clasic 1:1 şi zahărul, conform instrucţiunilor de pe plic. Se pun la foc mare şi se fierb, amestecând continuu minim 3 minute. Se spumează, iar apoi se umplu borcanele pregătite în prealabil. Se închid borcanele cu capace cu filet şi se lasă circa 5 minute să stea întoarse cu capacul în jos. Pe durata răcirii borcanele se întorc de mai multe ori.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii