Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Mini brioșe cu surprize

Mini brioșe cu surprize

despre 6 bucăți

grad de dificultate redus 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Mini brioșe cu surprize

Forme de brioșe:

Pentru aluat:

200 g ciocolată neagră
100 g unt sau margarină moale
2 ouă
75 g zahăr
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
50 g făină

Pentru umplutură:

50 g ciocolată neagră

Pentru decorare:

100 g frișcă
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
despre 1 - 2 lingurițe Cacao Dr. Oetker

preparation

Mod de preparare

1

Pentru aluat, se mărunţeşte ciocolata şi se topeşte împreună cu untul sau margarina. Se ung cu grăsime formele de brioşe. Pentru umplutură se taie ciocolata în 6 bucăţi egale.

2

Aluat: Într-un vas de mixat, se bat ouăle spumă timp de 1 minut, folosind mixerul la viteza cea mai mare a acestuia, apoi la viteză medie încă 5 minute. Se amestecă zahărul cu zahărul vanilinat de la Dr. Oetker şi se încorporează cu ouăle, amestecând cu mixerul timp de încă 3 minute. Se adaugă şi făina şi se încorporează apoi şi cu amestecul de ciocolată cu unt sau margarină. Se toarnă jumătate din compoziţia de brioşe în forme. În mijlocul compoziţiei se aşază câte o bucată de ciocolată, iar apoi se acoperă cu restul de aluat. Se introduce tava la cuptor, în partea de mijloc a acestuia.

3

Decorare: Se amestecă frişca cu zahărul vanilinat şi se bate spumă. Se răstoarnă brioşele pe un grătar de bucătărie, căptuşit în prealabil cu hârtie de copt. Se ornează brioşele cu frişcă şi se pudrează cu cacao. Brioşele se servesc calde sau reci, după preferințe.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii