Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Pâine irlandeză cu bicarbonat de sodiu

Gustare dulce, fără drojdie

4 - 8 porții

grad de dificultate mediu 45 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Pâine irlandeză cu bicarbonat de sodiu

Pentru aluat:

700 g făină
sare (1/2 linguriță)
1 linguriță Bicarbonat de sodiu alimentar Dr. Oetker
1 linguriță Praf de copt Dr. Oetker
60 g zahăr
1 ou
200 g Stafide aurii Dr. Oetker (înmuiate și scurse)
500 ml lapte bătut la temperatura camerei (sau iaurt de băut, sana, kefir)
50 g unt moale (la temperatura camerei)

preparation

Mod de preparare

1

1

Într-un vas se amestecă făina, praful de copt, sarea, bicarbonatul și zahărul. Se omogenizează, apoi se adaugă celelalte ingrediente (iaurtul de băut, ou, unt, stafide).

2

2

Se amestecă cu spiralele de la mixer până se formează un aluat omogen.

3

3

Folosiți făina pentru planșetă.

4

4

Aluatul obținut se pune într-o formă de cozonac tapetată cu hârtie de copt. Se dă la cuptor conform instrucțiunilor de mai jos.
Pâinea se coace la 200 ͦ C timp de 15 minute, apoi se reduce temperatura la 180 ͦ C și se mai coace 30 de minute.

Cuptor electric 180 °C

Groove/Height: central

Durată de coacere: 45 Minute

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii