Flag

Pavlova Kisses

despre 40 bucăți
Medie
40
Pavlova Kisses sunt ideale pentru a impresiona cu un desert rafinat și ușor de savurat.
Pavlova Kisses cu gem de coacăze și marmeladă de portocale, o rețetă delicioasă și plină de culoare. Aceste minunate prăjiturele de bezea, inspirate din eleganța tortului Pavlova, sunt un amalgam perfect de texturi și arome. Acest desert ușor de preparat este ideal pentru a adăuga o notă specială...
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Păstrați bezelele într-o cutie care se închide cu capac.
Recipe Tips
Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru bezea
2albușuri
1 prafsare
100 gzahăr
1 plicZahăr Vanilinat Dr. Oetker
5 gAmidon alimentar Gustin Dr. Oetker
1 lingurițăoțet din vin alb
Pentru decor Pavlova Kisses
25 gmigdale curățate de coajă și mărunțite
despre 125 ggem de coacăze
despre 150 ggem de portocale

Afișare produse

Picture - Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
Picture - Amidon alimentar Gustin Dr. Oetker
1

Pregătire Pavlova Kisses

Se tapetează tava cu hârtie de copt. Se preîncălzește cuptorul.

2

Bezea

Se amestecă albușurile cu sare într-un vas de mixat și se bat, folosind mixerul, la viteza cea mai mare. Se adaugă zahărul și zahărul vanilinat mixând totul, până când ingredientele se omogenizează (4-5 minute). Se încorporează Gustin-ul și oțetul. Bezelele se preformează și se așază în tavă cu ajutorul a două lingurițe. În mijlocul fiecărei bezele se formează o mică adâncitură (se apasă ușor pe bezea cu o linguriță). Marginile bezelelor se decorează cu migdale. Se introduce tava la cuptor, în partea de jos a acestuia. Se reduce temperatura de coacere.

Durată de coacere: despre 70 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 120 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 100 °C


Răcire

Se oprește funcționarea cuptorului. Bezelele se lasă la răcit în cuptor.

3

Decor

Gemul de coacăze și marmelada de portocale se fierb puțin, separat, în câte o oală. Se decorează bezelele cu aceste glazuri, imediat după ce au fost luate de pe foc.

  • Păstrați bezelele într-o cutie care se închide cu capac.
  • Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.