Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Plăcintă cu brânză cu trei straturi

Deliciu dulce

despre 24 bucăți

grad de dificultate mediu 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Plăcintă cu brânză cu trei straturi

Pentru aluatul sfărâmicios:

750 g făină
3,5 lingurițe rase Praf de copt Dr. Oetker
225 g zahăr
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
3 ouă
300 g unt moale

Pentru cremă:

800 g smântână (20-24% grăsime)
250 ml lapte
100 g zahăr
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
4 ouă
20 g Amidon alimentar Gustin Dr. Oetker

Adițional:

50 g migdale curățate de coajă și mărunțite
2 lingurițe Cacao Dr. Oetker

preparation

Mod de preparare

1

Se unge tava de copt. Se preîncălzește cuptorul.

2

Aluatul sfărâmicios: Se amestecă făina cu praful de copt într-un bol mare. Se adaugă restul ingredientelor și se amestecă, cu mixerul, cu paletele de batere, la început la viteză mică, apoi la viteză maximă, până se obțin frimituri de aluat omogen. Jumătate din cantitate se presară în tava de copt și se apasă pentru a forma o foaie de aluat. Se precoace.

Cuptor electric 180 °C

Cuptor cu aer cald 160 °C

Durată de coacere: despre 15 Minute

3

Crema: Smântâna se amestecă împreună cu laptele, zahărul, zahărul vanilinat și ouăle, într-un bol, cu mixerul, cu paletele de batere, la viteză mică. Se încorporează amidonul, iar crema astfel obținută se toarnă peste aluatul din tavă. Restul de aluat sfărâmicios se împarte în trei. O treime se amestecă cu nuca de cocos, altă treime cu migdale, iar ultima treime se amestecă cu cacao și eventual cu 1 lingură de lapte. Cele trei tipuri de aluat sfărâmicios se presară peste cremă fie în pătrate, fie în dungi. Tava se introduce în cuptor.

Cuptor electric 180 °C

Cuptor cu aer cald 160 °C

Durată de coacere: despre 35 Minute

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii