pentru rețeta Prăjitură cu ciocolată, fără zahăr
Formă rotundă de copt cu margine detașabilă, cu diametrul de 20 cm | |
Hârtie de copt | |
Cântar de bucătărie | |
Vas de mixare | |
Mixer cu palete de batere | |
Spatulă | |
Tel | |
Cuțit paletă |
2 | ouă |
100 g | Eritritol (îndulcitor) |
1 priză | sare |
10 picături | Esență de vanilie Dr Oetker - fiole |
100 g | migdale măcinate |
25 g | Cacao neagră Dr. Oetker |
1 linguriță | Praf de copt Dr. Oetker |
70 ml | Băutură din soia Inedit simplă |
20 ml | ulei de nucă de cocos |
1 buc. | avocado bine copt |
10 g | Cacao neagră Dr. Oetker |
20 g | Eritritol (îndulcitor) |
40 g | afine |
30 g | coacăze roşii |
1 | Petale de flori comestibile |
Se preîncălzește cuptorul (la 180°C, pentru cuptor electric sau cuptor cu gaz).
Se tapetează baza formei rotunde de copt cu margine detașabilă cu hârtie specială de copt.
Într-un bol, se separă gălbenușurile celor 2 ouă de albușuri. Cu ajutorul unui mixer, se bat spumă albușurile de ou, împreună cu 100 g de Eritritol și un praf de sare. Gălbenușurile se amestecă separat, împreună cu 10 picături de esență de vanilie. În compoziția de gălbenușuri se încorporează și migdalele măcinate, 25 g pudră de cacao neagră și praful de copt, apoi se adaugă treptat băutura de soia și uleiul de cocos. La final se încorporează încet în compoziție și albușurile spumă, se amestecă bine totul și se toarnă în forma de copt. Blatul astfel rezultat se coace pe grătarul din mijloc al cuptorului, circa 30 de minute, apoi se lasă să se răcească.
Cuptor electric 180 °C
recipe.preparation.gas 180 °C
Groove/Height: central
Durată de coacere: 30 Minute
Între timp, pentru pregătirea cremei, se scoate sâmburele din avocado (fructul trebuie să fie foarte bine copt), se pune pulpa de avocado într-un vas de mixare și se pasează bine, adăugând 10 g pudră de cacao neagră și 20 g eritritol.
Se mixează totul foarte bine până crema se omogenizează complet.
Se scoate blatul din forma rotundă detașabilă și se îndepărtează hârtia de copt. Cu ajutorul unei spatule sau cu lama unui cuțit se repartizează uniform crema de ciocolată pe toată suprafaţa blatului.
Tot cu spatula sau cu ajutorul unei furculițe, se pot forma pe suprafața cremei forme vălurite, pentru a crea un efect estetic cât mai reușit.
Se decorează la final, pe deasupra, cu coacăze roșii, boabe de afine și petale de flori comestible.
Ne-am bucura dacă ați fi de acord ca noi și partenerii noștri să folosim cookie-uri și tehnologii similare pentru a înțelege modul în care utilizați site-ul nostru web. Acest lucru ne permite să înțelegem mai bine comportamentul Dvs. ca utilizator și să adaptăm site-ul nostru în consecință. Mai mult, noi și partenerii noștri am dori să folosim aceste date pentru oferte personalizate pe platformele partenerilor noștri. Dacă sunteți de acord, vă rugăm să faceți clic pe „De acord”. Vă rugăm să consultați politica noastră de confidențialitate pentru informații detaliate. Vă puteți răzgândi în orice moment.
Avem nevoie de aceste cookie-uri și tehnologii similare pentru a permite funcțiile de bază ale site-ului nostru web. Aceasta include, de exemplu, salvarea acestor setări. Aceste sunt strict necesare și nu pot fi închise.
În plus, am dori să aflăm mai multe despre modul în care utilizați site-ul nostru web pentru a-l optimiza pentru dvs. și pentru alți utilizatori. În acest scop, folosim cookie-uri și tehnologii similare care cartografiază comportamentul utilizatorilor și astfel ne ajută să îmbunătățim oferta noastră pentru dvs.
da
Nu
Pentru a ne asigura că ne putem adapta campaniile de marketing în funcție de nevoile dvs., colectăm modul în care ajungeți pe site-ul nostru web și modul în care interacționați cu reclamele noastre. Acest lucru ne ajută să îmbunătățim nu numai reclamele noastre, ci și conținutul nostru. Partenerii noștri de marketing folosesc, de asemenea, aceste informații în scopuri proprii, de ex. pentru a vă personaliza contul sau profilul pe platforma lor.
da
Nu