Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Pricomigdale cu nucă de cocos

Perfecte pentru cafeaua sau ceaiul de dimineață

despre 12 - 15 porții

grad de dificultate mediu 60 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Pricomigdale cu nucă de cocos

Pentru aluat:

200 g fulgi nucă de cocos
4 albușuri
200 g zahăr tos
1 vârf de cuțit scorțișoară
2 picături Esență de migdale 38 ml Dr. Oetker

preparation

Mod de preparare

1

Fulgii de nucă de cocos se pun într-o tigaie, sau într-o tavă de copt și se prăjesc pentru scurt timp, fără a folosi grăsime, după care se lasă să se răcească.

2

Albușurile se bat spumă, folosind mixerul, paletele de batere, la viteză mare. Se încorporează zahărul, scorțișoara și aroma.

3

Se încorporează și fulgii de nucă de cocos.

4

Din compoziția obținuta, cu ajutorul a două linguri, se formează mici grămăjoare, care se așază în tavă (unsă în prealabil). Tăvile cu pricomigdale se coc separat (la cuptoarele cu aer cald se pot coace concomitent).

Cuptor electric 140 °C

Cuptor cu aer cald 120 °C

Durată de coacere: despre 25 Minute

5

Pricomigdalele se scot din tavă și se lasă pe un grătar de bucătărie să se răcească.