Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Salată picantă de sfeclă roșie

Cu Pikant Fix se obțin întotdeauna cele mai bune murături

8 borcane 800 g

grad de dificultate redus 60 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Salată picantă de sfeclă roșie

Pregătirea:

4 kg sfeclă roșie
1 kg morcovi
300 ml oțet (9 %)
150 g zahăr
1 plic Pikant fix dulce-acrișor Dr. Oetker

preparation

Mod de preparare

1

Legumele se spală şi se curăţă. Sfecla se taie cubuleţe, iar morcovii se taie cubuleţe şi rondele. Sfecla se spală din nou sub un jet de apă rece, după care se amestecă cu morcovii deja tăiaţi şi se pun în borcane.

2

Se pregăteşte compoziţia de apă, zahăr, oţet şi un plic de Pikant fix iute. Se pune la fiert şi se fierbe timp de 3-5 minute, amestecând continuu. Compoziţia obţinută se toarnă fierbinte în borcane. Borcanele se închid cu capac şi se depozitează la rece.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii