Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Sfeclă roșie murată

Imbogățește colecția de conserve pentru iarnă cu sfecla roșie murată

aprox. 7 - 8 borcane

grad de dificultate redus 40 Minutes

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Sfeclă roșie murată

7 - 8 căpățâni sfeclă roșie
1 plic Pikant fix dulce-acrișor Dr. Oetker

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Mod de preparare: Se spală sfecla cu o periuță specială sau cu un burete de vase, se taie apoi în 4 și fiecare bucată se feliază cu un cuțit cu lamă subțire și se distribuie în 7-8 borcane de 800g. Conținutul unui plic de Pikant Fix dulce-acrișor se prepară conform instrucțiunilor de pe plic și se toarnă fierbinte peste bucățile de sfeclă. Se sigilează bine și se depozitează la rece. Se poate consuma după 10 zile.

Informații nutriționale pentru rețeta Sfeclă roșie murată

Per porție / bucată Per 100 g / ml