Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Tartă de ciocolată vegană

O prăjitură cremoasă pentru amatorii de ciocolată

20 bucăți

grad de dificultate redus 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Tartă de ciocolată vegană

Pregătirea:

1 Formă rotundă de copt (Ø 30 cm)
20 g margarină vegetală

Aluatul:

200 g făină
25 g Cacao Dr. Oetker
1 vârf de cuțit Praf de copt Dr. Oetker
4 linguri sirop de arțar
1 praf sare
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
125 g margarină vegetală

Caramel cu sare și curmale:

200 g curmale uscate, fără sâmburi
125 ml apă
1 praf sare de mare

Umplutura:

1 plic Glazură ciocolată neagră Dr. Oetker
600 g Tofu în saramură - Inedit
5 linguri sirop de arțar
2 plicuri Zahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
2 plicuri Întăritor de frișcă Dr. Oetker

preparation

Mod de preparare

1

Pregătirea

Se unge baza formei de copt. Se preîncălzește cuptorul.

Cuptor electric 180 °C

recipe.preparation.gas 180 °C

Groove/Height: central

2

Aluatul

Se amestecă făina cu pudra de cacao într-un vas de mixare. Se adaugă restul ingredientelor pentru aluat si se amestecă laolaltă cu mixerul cu spiralele de aluat, la început scurt la viteză mică apoi la viteză maximă până ce se obține un aluat omogen. Aluatul se presează în forma de copt pentru a forma o bază și o margine. Forma se introduce în cuptor și se coace.

Cuptor electric 180 °C

recipe.preparation.gas 180 °C

Groove/Height: central

Durată de coacere: 20 Minute

3

Forma de copt se scoate din cuptor și se lasă pe un grătar de bucătărie să se răcească.

4

Caramelul cu sare și curmale

Curmalele se mărunțesc fin și împreună cu apa se pasează fin într-un vas înalt de mixare. Apoi se strecoară printr-o sită. Se încorporează sarea după gust. Crema de curmale se întinde peste blat.

5

Umplutura

Glazura se mărunțește și se topește pe baie de apă la foc mic. Tofu-ul mătăsos se pasează într-un vas înalt de mixare. Se încorporează în pasta de tofu siropul de arțar, zahărul vanilinat și întăritorul de frișcă. Se încorporează apoi glazura topită. Compoziția se întinde peste blat apoi prăjitura se pune la frigider minim 2 ore, până ce compoziția se întărește.  Tarta se desprinde din formă.

Informații nutriționale pentru rețeta Tartă de ciocolată vegană

Per Serving Per 100 g / ml
Energie 1277 kJ
305 kcal
812 kJ
194 kcal
Grăsimi 0.40 g 0.26 g
Carbohidrați 68.20 g 43.44 g
Proteine 5.21 g 3.32 g