Tartă de ciocolată vegană

O prăjitură cremoasă pentru amatorii de ciocolată

20 bucăți

grad de dificultate redus 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Tartă de ciocolată vegană

Pregătirea:

1 Formă rotundă de copt (Ø 30 cm)
20 g margarină vegetală

Aluatul:

200 g făină
25 g Cacao Dr. Oetker
1 vârf de cuțit Praf de copt Dr. Oetker
4 linguri sirop de arțar
1 praf sare
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
125 g margarină vegetală

Caramel cu sare și curmale:

200 g curmale uscate, fără sâmburi
125 ml apă
1 praf sare de mare

Umplutura:

1 plic Glazură ciocolată neagră Dr. Oetker
600 g Tofu în saramură - Inedit
5 linguri sirop de arțar
2 plicuri Zahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
2 plicuri Întăritor de frișcă Dr. Oetker

preparation

Mod de preparare

1

Pregătirea

Se unge baza formei de copt. Se preîncălzește cuptorul.

Cuptor electric 180 °C

recipe.preparation.gas 180 °C

Groove/Height: central

2

Aluatul

Se amestecă făina cu pudra de cacao într-un vas de mixare. Se adaugă restul ingredientelor pentru aluat si se amestecă laolaltă cu mixerul cu spiralele de aluat, la început scurt la viteză mică apoi la viteză maximă până ce se obține un aluat omogen. Aluatul se presează în forma de copt pentru a forma o bază și o margine. Forma se introduce în cuptor și se coace.

Cuptor electric 180 °C

recipe.preparation.gas 180 °C

Groove/Height: central

Durată de coacere: 20 Minute

3

Forma de copt se scoate din cuptor și se lasă pe un grătar de bucătărie să se răcească.

4

Caramelul cu sare și curmale

Curmalele se mărunțesc fin și împreună cu apa se pasează fin într-un vas înalt de mixare. Apoi se strecoară printr-o sită. Se încorporează sarea după gust. Crema de curmale se întinde peste blat.

5

Umplutura

Glazura se mărunțește și se topește pe baie de apă la foc mic. Tofu-ul mătăsos se pasează într-un vas înalt de mixare. Se încorporează în pasta de tofu siropul de arțar, zahărul vanilinat și întăritorul de frișcă. Se încorporează apoi glazura topită. Compoziția se întinde peste blat apoi prăjitura se pune la frigider minim 2 ore, până ce compoziția se întărește.  Tarta se desprinde din formă.

Informații nutriționale pentru rețeta Tartă de ciocolată vegană

Per Serving Per 100 g / ml
Energie 1277 kJ
305 kcal
812 kJ
194 kcal
Grăsimi 0.40 g 0.26 g
Carbohidrați 68.20 g 43.44 g
Proteine 5.21 g 3.32 g
Consimțământul pentru urmărire

Ne-am bucura dacă ați fi de acord ca noi și partenerii noștri să folosim cookie-uri și tehnologii similare pentru a înțelege modul în care utilizați site-ul nostru web. Acest lucru ne permite să înțelegem mai bine comportamentul Dvs. ca utilizator și să adaptăm site-ul nostru în consecință. Mai mult, noi și partenerii noștri am dori să folosim aceste date pentru oferte personalizate pe platformele partenerilor noștri. Dacă sunteți de acord, vă rugăm să faceți clic pe „De acord”. Vă rugăm să consultați politica noastră de confidențialitate pentru informații detaliate. Vă puteți răzgândi în orice moment.

Caracteristici necesare

Avem nevoie de aceste cookie-uri și tehnologii similare pentru a permite funcțiile de bază ale site-ului nostru web. Aceasta include, de exemplu, salvarea acestor setări. Aceste sunt strict necesare și nu pot fi închise.

Active permanent
Analize analitice și pesonalizare

În plus, am dori să aflăm mai multe despre modul în care utilizați site-ul nostru web pentru a-l optimiza pentru dvs. și pentru alți utilizatori. În acest scop, folosim cookie-uri și tehnologii similare care cartografiază comportamentul utilizatorilor și astfel ne ajută să îmbunătățim oferta noastră pentru dvs.

da

Nu

(Re-) Marketing / partajare date cu terți

Pentru a ne asigura că ne putem adapta campaniile de marketing în funcție de nevoile dvs., colectăm modul în care ajungeți pe site-ul nostru web și modul în care interacționați cu reclamele noastre. Acest lucru ne ajută să îmbunătățim nu numai reclamele noastre, ci și conținutul nostru. Partenerii noștri de marketing folosesc, de asemenea, aceste informații în scopuri proprii, de ex. pentru a vă personaliza contul sau profilul pe platforma lor.

da

Nu