Flag

Baghetă cu pui la cuptor

8 porții
Ușoară
20
Bagheta crocantă cu piept fraged de pui și multă brânză
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru bagheta cu pui
1.5piept de pui cu piele și oase (aproximativ 450 g fiecare) gătit cu o zi înainte
2 legăturiarpagic
150 gcrème fraîche classic
3 lingurisos de roșii cu chili
100 gbrânză
sare
piper proaspăt măcinat
1 lingurițămuștar
2 lingurițeboia de ardei
4baghete coapte

Afișare produse

1

Pregătiți bagheta de pui. Preîncălziţi cuptorul.

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 220 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 200 °C

2

Scoateți oasele din pui. Scoateți pielea fiartă, asezați între 2 straturi de hârtie de copt pe o tavă și coaceți la cuptor până devine crocantă.

Poziție grătar: central

Durată de coacere: 10 Minute

3

Se lasă pielea de pui să se răcească și apoi se sfărâmă. Tăiați fileurile de pui în bucăți mici. Se spală arpagicul, se usucă și se taie în rulouri mici. Tapetați tava cu hârtie de copt. Tăiați baghetele pe lungime și puneți-le pe tavă.

4

Amestecați crème fraîche, sosul de roșii chili, jumătate de brânză și jumătate de arpagic. Tăiați bucățile de pui. Se condimentează după gust cu sare, piper, muștar și boia de ardei. Împărțiți amestecul între jumătățile de baghetă, lăsând aproximativ 1 cm în jurul marginilor. Se presară brânza rămasă și se coace.

Poziție grătar: central

Durată de coacere: 8 Minute

5

Decorați bagheta de pui. Se presară peste baghetele de pui gratinate arpagicul și pesmetul de piele de pui și se servesc calde.