Temperatură cuptor cu convecție: 150 °C
Cartofii dulci se curăță de coajă și se taie în felii foarte subțiri. Așezați feliile una lângă alta pe foaia de copt (feliile nu trebuie să se atingă) și ungeți ușor cu ulei. Coaceți la cuptor până devin crocante, întorcând feliile la jumătatea timpului de coacere.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 40 Minute
Spălați lime în apă fierbinte, frecați și curățați de coajă cu un zester. Se toacă mărunt coaja, se lasă deoparte. Stoarceţi lime. Se amestecă crème fraîche cu coaja de lime și lichiorul de lămâie, apoi se amestecă aproximativ 3 linguri de suc de lime și se condimentează cu puțină sare.
Turnați sosul de lime într-un pahar mic, stropiți cu coaja de lime păstrată și serviți cu chipsurile de cartofi dulci.
Rețete asemănătoare
Rețete sărate