Flag

Cheesecake cu Oreo

10 - 12 felii
Ușoară
30
Dacă sunteţi fan Oreo și vă place cheesecake-ul, acest desert este pentru dumneavoastră!
Perfect pentru a vă răcori în zilele toride de vară sau ca răsfăț culinar pentru orice moment al zilei, acest cheesecake cu Oreo este un adevărat deliciu pentru toți iubitorii de dulciuri și de biscuiți. Aroma subtilă de vanilie completează perfect savoarea biscuiților Oreo, oferind o explozie de...
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru bază
300 gbiscuiți Oreo
100 gunt (fără sare, topit)
Pentru umplutură
450 gcremă de brânză
Esență naturală de vanilie Madagascar
350 mlsmântână pentru frișcă (UHT)
200 gbiscuiți Oreo
Pentru Decor
100 gciocolată neagră
100 mlsmântână pentru frișcă
60 gbiscuiți Oreo (4-8 biscuiți)

Afișare produse

Pentru bază

1

Mai întâi facem baza de biscuiți, începând cu ungerea cu unt a unei forme pentru copt. Puneți apoi biscuiții Oreo într-o pungă de congelare și, folosind sucitorul, zdrobiți-i mărunt. Puneți într-un bol și adăugați untul topit. Amestecați bine până când toți biscuiții sunt acoperiți cu unt. 

2

Puneți amestecul în forma de copt și întindeți uniform, apăsând ferm pentru a compacta baza de biscuiți. Se lasă la frigider pentru răcire.


Pentru Cheesecake cu Oreo
3

Puneți crema de brânză și esența de vanilie într-un bol încăpător și amestecați cu telul. Adăugați smântâna și bateți cu telul până ce consistența devine cremoasă.

4

Puneți biscuiții în punga de congelare și repetați procesul de zdrobire; de data aceasta însă, nu trebuie zdrobiți în întregime, ci pot rămâne câteva bucăți mai mari.

5

Încorporaţi biscuiții zdrobiți în compoziția de cheesecake și amestecați bine. Scoateți baza lăsată la frigider și turnați deasupra amestecul în mod uniform, după care lăsaţi la rece pentru încă 4 ore ori peste noapte.

6

Rupeți ciocolata în bucățele și puneți într-un castron. Încălziți smântâna într-o cratiță, la foc mic, până aproape de fierbere. Turnați apoi smântâna peste ciocolată, așteptați 2 minute şi amestecați până când toată ciocolata s-a topit și aveți un ganache cremos. 

7

Scoateți cheesecake-ul cu grijă din forma de copt și așezați-l pe o farfurie întinsă. 

8

Întindeți peste cheesecake ganache-ul de ciocolată folosind o lingură și decorați cu câțiva biscuiți Oreo.

9

Lăsați cheesecake-ul la frigider până la servire.