Flag

Cheesecake de vanilie

8 porții
Ușoară
30
Cheesecake vanilie - Deliciu cremos, răsfăț dulce, perfect echilibrat cu aroma fină de vanilie.
Descoperă plăcerea unui cheesecake de vanilie delicat și cremos, cu gustul divin al vaniliei ce se topește în gură. Îmbină savoarea perfectă cu textura catifelată, aducând bucurie fiecărei gustări. Experimentează această delicatesă rafinată, ideală pentru momente în care dorești să te răsfeți.
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Dacă vă place cheesecake-ul un pic mai fructat, înlocuiți pur și simplu iaurtul cu iaurt cu fructe.
Recipe Tips
Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru baza de cheesecake de vanilie
80 gunt
120 gbiscuiți
Pentru crem de cheesecake de vanilie
0.5lămâi
2 plicuriZahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
500 gcremă de brânză grasă
500 giaurt (10 % grăsime)
90 gZahăr pudră aromatizat Dr. Oetker (cu aromă de vanilie)
2 plicuriGelatină albă Dr. Oetker
Sos de zmeură Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Zahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
Picture - Zahăr pudră aromatizat Dr. Oetker (cu aromă de vanilie)
Picture - Gelatină albă Dr. Oetker
1

Pentru baza de cheesecake de vanilie

Topiți untul într-o oală, la foc mediu. Puneți biscuiții într-o pungă de congelare, închideți și folosiți un sucitor pentru a pisa biscuiții. Se adaugă în untul topit.

2

Acoperiți cu hârtie de copt partea de jos a formei cu diametrul de 20 cm. Presăraţi uniform amestecul de biscuiți peste baza formei și apăsați ferm. Se lasă apoi la rece cel puțin 15 minute.

3

Pentru crema de cheesecake de vanilie

Spălați lămâia în apă fierbinte, uscați-o, radeți fin coaja și presaţi. Într-un castron se pun coaja și sucul de lămâie obţinut, crema de brânză și iaurtul şi se amestecă cu ajutorul unui mixer până la omogenizare. Se adaugă zahărul vanilat, se amestecă cu mixerul, apoi se adaugă gelatina instant și se amestecă pentru încă 30 de secunde.

4

Întindeți crema uniform peste baza de biscuiți, neteziți și lăsați deoparte la rece timp de 3 ore. Serviți cheesecake-ul cu sos de zmeură.

  • Dacă vă place cheesecake-ul un pic mai fructat, înlocuiți pur și simplu iaurtul cu iaurt cu fructe.
  • Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.