Flag

Cheesecake fără coacere în formă de reni

despre 12 bucăți
Ușoară
230
Reni mici și drăguți din cheesecake - staruri ale mesei de Crăciun, mai ales pentru cei mici!
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru bază
130 gunt
150 gbiscuiți cu unt și cereale integrale
60 gCovrigei sărați
Pentru cremă
150 gGlazură ciocolată neagră Dr. Oetker
1 buc.portocale (bio)
500 gcremă de brânză
500 gbrânză dulce (cu conținut scăzut de grăsimi)
150 gzahăr pudră
3 plicuriGelatină albă Dr. Oetker (30 grame)
1 lingurăCacao - Unt de cacao minim 20% Dr. Oetker
Pentru decorare
20 gCovrigei sărați (12 covrigei)
12bomboane colorate de ciocolată (roșii, pentru nasurile renilor)
24Ochișori din zahăr (pentru 12 reni)

Afișare produse

Picture - Glazură ciocolată neagră Dr. Oetker
Picture - Gelatină albă Dr. Oetker (30 grame)
Picture - Cacao - Unt de cacao minim 20% Dr. Oetker
1

Pentru bază

Pentru bază, se topește untul într-o cratiță mică la foc mediu. Se adaugă biscuiții și covrigii sărați într-un blender și se mărunțesc în firimituri fine. Se amestecă firimiturile cu untul topit.

2

Se așază rama de copt pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se întinde amestecul de firimituri și unt în tavă și se apasă ferm. Apoi se păstrează în frigider pentru 15 minute.

3

Pentru cremă

Pentru cremă se toacă mărunt glazura și se topește într-un castron mare pe baie de aburi. Se spală portocala în apă călduță, se usucă și se rade fin coaja. Se pun brânza grasă, brânza dulce quark și zahărul pudră într-un vas de mixare și se amestecă până la omogenizare folosind mixerul cu paletele de batere. Se încorporează imediat coaja de portocală, gelatina și pudra de cacao. Se încorporează amestecul  de brânză în glazură și se încălzește din nou  pe baie de aburi amestecând până la omogenizare. Crema astfel obținută se întinde uniform peste baza de biscuiți și se nivelează.  Se lasă cheesecake-ul la rece pentru cel puțin 3 ore.

4

For the decoration

Cu puțin timp înainte de servire, se scoate rama de copt și se taie cheesecake-ul în 12 bucăți. Apoi covrigii sărați se taie în jumătăți si se așază câte două jumătăți pe fiecare bucată de prăjitură în așa fel încât să imite coarnele de ren.  Se adaugă buline de boabe de ciocolata pentru nas și ochii din zahăr, apoi se servește imediat.


Sfat

În loc de coajă de portocală, puteți adăuga condimente de turtă dulce pentru a da cheesecake-ului o aromă diferită.