Flag

Cheesecake vegan de Paște cu ciocolată

10 - 12 felii
Ușoară
30
Această rețetă de cheesecake vegan cu ciocolată este desertul perfect pentru masa de Paște!
Sărbătoriți Paștele cu un desert deosebit: cheesecake vegan cu ciocolată, o versiune rafinată și plină de gust a clasicului cheesecake. Această delicatesă vegană surprinde printr-o combinație armonioasă de ciocolată și o consistență cremoasă, garantând o experiență culinară memorabilă.
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Cheesecake-ul se va păstra până la 5 zile la frigider. De asemenea, îl puteți îngheța și lăsa să se dezghețe înainte de servire.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru bază
300 gbiscuiți de ovăz dulci
75 gunt vegan (topit)
18 gCacao Dr. Oetker (3 linguri)
Pentru Cheesecake vegan
300 gciocolată neagră
45 gunt vegan
300 gtofu (extra ferm)
15 gZahăr pudră aromatizat Dr. Oetker - cu aromă de vanilie (2 linguri)
10 mloțet de mere (2 linguriţe)
150 mllapte de alune
15 gEsență naturală de vanilie Madagascar
18 gCacao Dr. Oetker (3 linguri)
Pentru decor
180 gciocolată neagră
100 mllapte de alune
80 gmini ouă vegane

Afișare produse

Picture - Zahăr pudră aromatizat Dr. Oetker - cu aromă de vanilie (2 linguri)
1

Pentru bază

Mai întâi, tapetați baza unei forme rotunde de tort de 22 cm. Zdrobiți biscuiții într-un robot de bucătărie sau, cu un sucitor, într-o pungă de mâncare. Se toarnă într-un castron mare și se amestecă cu pudra de cacao. Se toarnă untul vegan topit și se amestecă pentru a acoperi biscuiții. Turnați în forma de tort pregătită și apăsați pentru a forma o bază uniformă de biscuiți. Răciți la frigider.

2

Pentru Cheesecake vegan cu ciocolată

Puneţi ciocolata neagră și untul vegan într-un castron care poate fi folosit la microunde. Se topește în reprize de 30 de secunde, amestecând după fiecare. Se lasă deoparte să se răcească.

3

Puneţi tofu într-un robot de bucătărie și amestecaţi până când devine cremos. Adăugați zahărul pudră, oțetul, laptele de alune, esența de vanilie și pudra de cacao și amestecați din nou. La sfârșit, turnați amestecul de ciocolată răcit și amestecați din nou până se omogenizează bine totul.

4

Turnați amestecul peste baza de biscuiți răciți și neteziți blatul. Daţi din nou la frigider să se răcească timp de aproximativ 4 ore până se întărește.

5

Decor

Puneți ciocolata și laptele de alune într-o cratiță și amestecați ușor folosind un tel tip balon pentru a opri separarea amestecului.

6

Odată ce s-a topit, turnați deasupra cheesecake-ului și puneți înapoi la frigider timp de 30 de minute pentru a se întări.

7

Când sunteți gata să serviți cheesecake-ul, scoateți-l din tavă trecând cu un cuțit fierbinte pe margine și așezați-l pe farfurie. Presărați peste niște ouă de ciocolată vegană întregi și zdrobite și Ta-dah desertul este gata de servit!

  • Cheesecake-ul se va păstra până la 5 zile la frigider. De asemenea, îl puteți îngheța și lăsa să se dezghețe înainte de servire.