Flag

Cheesecake vegan cu zmeură

4 felii
Ușoară
30
Cel mai ușor și cremos cheesecake vegan cu zmeură, cu un strop de ciocolată - oh, și e și vegan!
Lăsați-vă tentați de cheesecake-ul vegan cu zmeură, un desert divin care îmbină finețea și savoarea într-un mod spectaculos. Acest cheesecake este o adevărată încântare pentru papilele gustative, cu o textură cremoasă și o aromă intensă de zmeură, toate într-o variantă complet vegană.
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Pentru a face și ornamente din ciocolată, topiți niște ciocolată neagră din cea care a rămas și turnați-o într-o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt. Întindeți ciocolata și lăsați la frigider să se întărească. Odată răcită complet, rupeți bucăți din ciocolată și adăugați peste cheesecake.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru bază
100 gcurmale
100 gmigdale
25 gCacao Dr. Oetker
15 mlsirop de arțar
Pentru cheesecake vegan cu zmeură
150 gnuci Caju
75 mllapte de cocos
45 mlsirop de arțar
30 mlzeamă de lămâie
25 mlulei de nucă de cocos
2 lingurițeEsență naturală de vanilie Madagascar (10 ml)
100 gzmeură
Pentru sosul de ciocolată
60 mlCremă de nucă de cocos
20 gciocolată neagră
10 gzahăr pudră
10 gCacao Dr. Oetker
1 lingurițăEsență naturală de vanilie Madagascar (5 ml)

Afișare produse

Preparare


Pentru bază
1

Se amestecă toate ingredientele într-un blender sau într-un robot de bucătărie, la viteză mare, până se mărunțesc fin - acest proces ar putea să dureze mai mult sau mai puțin, în funcție de robotul de bucătărie folosit.

2

Se presează amestecul la baza unor borcane sau într-o formă de cheesecake și se lasă la frigider pentru a se răci.


Pentru cheesecake vegan cu zmeură
3

Amestecaţi nucile caju înmuiate în apă într-un robot de bucătărie sau blender la viteză mare până se mărunțește fin.

4

Când nucile caju sunt fin mărunțite, adăugați în blender sau robotul de bucătărie laptele de cocos, siropul de arțar, zeama de lămâie, uleiul de cocos și esența de vanilie și mărunțiți până este totul amestecat și fin. La final, adăugați zmeura și tocați la viteză mare până e mărunțită fin.

5

Turnați amestecul de cheesecake pentru bazele răcite, asigurându-vă că este împărțit în mod egal, după care lăsați la congelator pentru 4 ore sau peste noapte.


Pentru sosul de ciocolată
6

Sosul de ciocolată poate fi preparat înaintea servirii și păstrat la frigider pentru maximum o săptămână. Dacă se întărește prea mult, se poate topi la cuptorul cu microunde pentru 30 secunde. Pentru sosul de ciocolată, încălziți crema de cocos într-o cratiță, la foc mic, până se apropie de fierbere. Se ia de pe foc, se adaugă ciocolata și se amestecă până se topește.

7

Adăugați zahărul pudră, pudra de cacao și esența de vanilie și amestecați până se omogenizează, după care se pune iar la foc mic dacă sosul nu este topit în totalitate. Amestecați până este neted.  Lăsați sosul să se răcească sau puneți la frigider până la servire.


Pentru servire
8

Scoateți cheesecake-ul de la frigider cu aproximativ 30 de minute înainte de servire. Turnați sosul de ciocolată peste cheesecake și ornați cu zmeură.

  • Pentru a face și ornamente din ciocolată, topiți niște ciocolată neagră din cea care a rămas și turnați-o într-o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt. Întindeți ciocolata și lăsați la frigider să se întărească. Odată răcită complet, rupeți bucăți din ciocolată și adăugați peste cheesecake.