Tăiați ardeii Jalapeño în rondele subțiri. Umpleți borcanele curate cu rondelele de ardei, apoi adăugați câte un cățel de usturoi tăiat în jumătate, boabe de piper și o frunză de dafin. Procedați la fel pentru umplerea celorlalte borcane.
Turnați conținutul plicului de Pikant Fix cu gust dulce-acrișor într-o cratiță și adăugați zahărul, oțetul și apa. Aduceți marinada la fierbere și lăsați-o să fiarbă timp de 3–5 minute, amestecând continuu. Turnați marinada într-un vas potrivit (cum ar fi un recipient cu gura de turnare) și umpleți borcanele cu ea.
Închideți bine borcanele, întoarceți-le cu capacul în jos și lăsați-le așa timp de 10 minute. După ce s-au sigilat, întoarceți-le în poziție normală și păstrați-le într-un loc răcoros și uscat.
Rețete asemănătoare
Murături și conserve
Murături și conserve
Murături și conserve