Flag

Parfait vegan cu căpșuni

12 porții
Ușoară
15
O plăcere nevinovată cu această variantă 100% vegană de parfait cu căpșuni!
Descoperiți plăcerea de a savura un desert simplu, sănătos și incredibil de gustos cu rețeta de parfait vegan cu căpșuni. Utilizând ingrediente proaspete și naturale precum căpșuni, struguri dulci și ciocolată neagră, acest desert este perfect pentru a vă răsfăța simțurile. Straturile de fructe p...
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image
Ustensile
Suplimentar mai aveți nevoie de
Pahar
Vas de mixare
Mixer cu palete de batere

Ingrediente

Pentru parfait vegan cu căpșuni
1 pachetprăjitură vegană
60 gmargarină
1 pachetiaurt vegetal
100 mlapă
Pentru cremă
1 cutiecăpșuni proaspete
250 gstruguri
30 gciocolată neagră

Afișare produse

1

Prepararea blatului pentru parfait vegan cu căpșuni

Se topesc 60 g de margarină într-o cratiță.

2

Se ia cratița de pe foc și se adaugă conținutul plicului de prăjitură în margarina topită.

3

Se pun câte 3 linguri din acest amestec în fiecare pahar de desert.

4

Prepararea tartei (5 minute)

Se pun 750 g de iaurt vegetal și 100 ml de apă într-un vas de mixare și se amestecă cu mixerul cu paletele de batere, la viteza cea mai mică, până ce se obține un amestec omogen.

5

Se adaugă mixul de tartă și se amestecă la viteză mică timp de 30 de secunde (dacă este nevoie se răzuiesc marginile). Se continuă baterea la viteză mare încă 2,5 minute până când se obține un amestec pufos.

6

Se pun câte 5 linguri din acest amestec în paharele de desert. Se taie căpșunile felii și strugurii în jumătate. Se răzuiește ciocolata.


Umplerea și decorarea finală

Se așază deasupra un strat de fructe și se presează ușor. Se repetă operațiunile prin așezarea straturilor de 3 linguri cu amestec de blat, 5 linguri cu amestec de tartă până când se umplu paharele de desert. Deasupra se presară ciocolata rasă, amestecul de blat rămas și câteva căpșuni.
Desertul se lasă la frigider pentru cel puțin 2,5 ore şi ideal este să îl preparați dimineața și să îl consumați seara la desert.