Flag

Prăjitură de post cu mere și crustă din migdale

16 bucăți
Medie
40
Prăjitura de post cu mere și crustă din migdale, este un desert sănătos și delicios, ideal pentru iubitorii de dulciuri naturale.
Prăjitura de post cu mere și crustă din migdale este un desert rafinat ce aduce în prim plan gustul autentic al merelor coapte și textura distinctă a migdalelor. Această prăjitură reprezintă o opțiune excelentă pentru cei ce doresc să se delecteze cu dulciuri naturale, fără compromisuri la capito...
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Prăjitura poate fi congelată.
Recipe Tips
Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru Forma de copt rotundă cu margine detașabilă (diametru de 26 cm)
margarină vegană (de post)
făină
Umplutură cu mere
700 gmere
Aluat
300 gfăină
4 lingurițe rasePraf de copt Dr. Oetker
20 gAmidon alimentar Gustin Dr. Oetker
125 gzahăr
100 mlulei de gătit, de ex. ulei de floarea soarelui
250 mlBăutură din migdale
1 plicZahăr cu scorțișoară Dr. Oetker
Crusta crocantă din migdale
75 gmargarină vegană
100 gzahăr
2 linguriBăutură din migdale
100 gmigdale feliate

Afișare produse

Picture - Praf de copt Dr. Oetker
Picture - Amidon alimentar Gustin Dr. Oetker
Picture - Zahăr cu scorțișoară Dr. Oetker
1

Pregătirea

Se unge baza formei de copt cu grăsime și se tapetează cu făină. Pentru garnitură, se curăță merele de coajă, se scoate casa semințelor și se taie felii. Se preîncălzește cuptorul.

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 180 °C

2

Aluatul

Se amestecă făina cu praful de copt într-un vas de mixare. Se adaugă restul ingredientelor, apoi se amestecă toate laolaltă cu mixerul cu paletele de batere, scurt, până ce se obține un aluat omogen. Aluatul se întinde în forma de copt și se nivelează.

3

Garnitura pentru prăjitura cu mere vegană

Feliile de mere se înfig adânc în compoziția de aluat cu curbura în sus, aranjându-le sub forma unei coroane. Apoi forma se introduce în cuptor și se coace.

Poziție grătar: în partea de jos

Durată de coacere: 45 Minute

4

Crusta crocantă de migdale

Într-o oală mică se topesc margarina împreună cu zahărul și băutura din migdale. Se adaugă migdalele și, amestecând continuu, se fierb cca 3 minute. Compoziția astfel obținută se toarnă uniform peste prăjitură după ce au trecut cele 45 de minute de coacere. Se continuă coacerea până ce migdalele capătă o culoare brun deschis.

Durată de coacere: 15 Minute


După coacere

După coacere, prăjitura se așază pe un grătar de bucătărie. Se desprinde imediat marginea laterală și se îndepărtează. Se lasă să se răcească.

  • Prăjitura poate fi congelată.
  • Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.