Flag

Dulceață de portocale și Campari

8 borcane 200 ml
Medie
40
O rețetă italiană tradițională
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Cum se taie bucățile de portocale: folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia un vârf de la baza florii și de pe partea inferioară a portocalei până în punctul în care începe pulpa. Puneţi portocala pe o placă de tăiat și folosiţi un cuțit ascuțit pentru a tăia coaja de sus în jos, suficient de groasă pentru a îndepărta pielea albă. Cu ajutorul unui cuțit, tăiați cu grijă fileurile de fructe unul după altul între membrane.
Recipe Tips
Pentru testul de gelifiere, puneți 1-2 linguri de dulceață fierbinte pe o farfurie. Dacă nu se fixează, continuați să gătiți timp de 1 minut sau, pentru portocale dulci, adăugați 1 pachet de sare de lămâie Dr. Oetker.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare