Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Bezele cu cocos

Bezele glazurate gustoase

100 bucăți

grad de dificultate redus 70 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Bezele cu cocos

Pentru bezele:

1 plic Mix pentru bezele Dr. Oetker
70 ml apă rece
1 plic Fulgi de nucă de cocos Dr. Oetker (80g)

Pentru decor:

1 plic Glazură ciocolată neagră Dr. Oetker sau Glazură Duo Dr. Oetker

preparation

Mod de preparare

1

1

Într-un vas pentru mixer se pune apa rece de la frigider, se adaugă praful pentru bezele și se bate cu mixerul, la început la viteză mică  pentru omogenizare și apoi la viteză mare timp de 6 minute  până rezultă o spumă tare.

2

2

Se adaugă nuca de cocos și se amestecă ușor până se omogenizează compoziția.

3

3

Cu posul de patiserie se formeaza bezele în tavă, pe hârtia de copt. Rezultă aproximativ 100 de bezele cu diametrul de 3 cm. 
Se introduc în cuptor, pe grătarul din mijloc și se coc 70 de minute. 

4

4

După coacere se oprește cuptorul și bezelele se lasă la uscat, în cuptorul oprit, cu ușa închisă, 70 de minute.

5

5

După răcire se decorează cu glazură. Glazura se prepară conform instrucțiunilor de pe plic.

6

6

Se păstrează într-o cutie închisă etanș.