Flag

Biscuiți de Paște cu nucă de cocos

25 bucăți
Ușoară
60
Gustări crocante de Paște, cu nucă de cocos
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Aluat
125 gunt nesărat
100 gZahăr pudră aromatizat Dr. Oetker - cu aromă de vanilie
5 gEsență naturală de vanilie Madagascar
1ou mediu
250 gfăină simplă
5 gPraf de copt Dr. Oetker
Decor
100 gZahăr pudră aromatizat Dr. Oetker - cu aromă de vanilie
5 - 10 mlapă (1-2 lingurițe)
100 gFulgi de nucă de cocos Dr. Oetker
Colorant alimentar roșu Dr. Oetker
Colorant alimentar verde Dr. Oetker
Colorant alimentar albastru Dr. Oetker
Colorant alimentar galben Dr. Oetker
1Raffaello Balls

Afișare produse

Picture - Zahăr pudră aromatizat Dr. Oetker - cu aromă de vanilie
Picture - Praf de copt Dr. Oetker
Picture - Zahăr pudră aromatizat Dr. Oetker - cu aromă de vanilie
Picture - Fulgi de nucă de cocos Dr. Oetker
Picture - Colorant alimentar roșu Dr. Oetker
Picture - Colorant alimentar verde Dr. Oetker
Picture - Colorant alimentar albastru Dr. Oetker
Picture - Colorant alimentar galben Dr. Oetker
1

Preîncălziți cuptorul la 180°C (160°C ventilator, marcaj de gaz 4). Tapetați o tavă mare de copt cu pergament de copt.

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C

2

Aluat

Într-un castron, bateți untul și zahărul pudră până când totul devine moale și cremos. Se amestecă esența de vanilie și oul. Adăugați făina și praful de copt și puneți în amestecul de smântână, apoi aduceți formaţi cu mâinile un aluat ferm.

3

Se pune pe o suprafață cu puţină făină și se frământă ușor până se omogenizează. Se rulează până la o grosime de 3 mm, apoi se folosesc mai multe tăietoare în formă de iepuraș. 
Aranjați în tava de copt. Coaceți timp de 10 minute până devin ușor aurii. Se răcesc timp de 5 minute, apoi se transferă pe un grătar pentru a se răci complet.

Durată de coacere: 10 Minute

4

Decor

Se amestecă zahărul pudră și apa până se obţine o glazură subțire. Împărțiți fulgii de cocos în 4 părți și colorați-i cu câteva picături de colorant alimentar.
Ungeți biscuiții cu glazură și decorați-i cu fulgii de cocos colorați. Tăiați biluțele Raffaellos în jumătate, lipiți-le cu niște glazură pe fursecuri ca pufuri de iepuraș și acum savurați-le.

  • Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.