Flag

Brioșe savuroase

12 bucăți
Ușoară
40
Brioșe sărate cu ceapă de primăvară, nuggets de șuncă și brânză picantă. Pur și simplu suculente și perfecte pentru petrecere.
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Brioșele se pot păstra la congelator.
Recipe Tips
Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru tava de brioșe
unt (puțin)
făină (puțină)
Aluat
4cepe de primăvară
2ouă (mărimea M)
80 mlulei de floarea soarelui
250 mllapte
1 lingurăoțet - de exemplu oțet de fructe
1 lingurițăsare
piper (puțin)
0,5 lingurițe raseboia de ardei dulce
300 gfăină
2 lingurițePraf de copt Dr. Oetker
1 lingurițăBicarbonat de sodiu alimentar Dr. Oetker
150 gbrânză rasă Emmentaler
100 gșuncă

Afișare produse

Picture - Praf de copt Dr. Oetker
Picture - Bicarbonat de sodiu alimentar Dr. Oetker
1

Pregătiți tava pentru brioșe cu unt și făină

Spălați ceapa, tăiați în jumătate pe lungime și tocați mărunt. Preîncălziți cuptorul.

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C

2

Pregătiți aluatul

Puneți ouăle, uleiul și laptele, oțetul, sarea și condimentele într-un castron și amestecați bine cu un tel. Se amestecă făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu, se adaugă în compoziția lichidă și se amestecă totul pentru scurt timp până la omogenizare.

3

Puneți deoparte câte 1 lingură de brânză și șuncă pentru decor. Încorporați ceapa, brânza și șunca în aluat. Folosind 2 linguri, adăugați aluatul în cupele de brioșe și presărați peste fiecare puțină brânză și șuncă. Puneți forma pe grătar la cuptor.

Poziție grătar: central

Durată de coacere: 25 Minute


Scoateți brioșele din formă și lăsați să se răcească pe un grătar sau le puteți savura calde.

  • Brioșele se pot păstra la congelator.
  • Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.