Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Budincă vegană cu migdale și fructe

Budincă vegană, de post, cu migdale, băutură de soia și fructe

6 porții

grad de dificultate redus 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Budincă vegană cu migdale și fructe

Budinca de migdale:

1 plic Premium Pudding Vanilie Bourbon Dr. Oetker
500 ml Băutură din soia cu aromă de vanilie Inedit
40 ml sirop de agave
40 g migdale măcinate fin

Salata de fructe:

125 g căpșuni
125 g afine
125 g zmeură
1 lingură sirop de agave

Migdale caramelizate:

2 g migdale feliate
1 lingură sirop de agave

preparation

Mod de preparare

1

Budinca de migdale

Praful de budincă se amestecă treptat cu cel puțin 6 linguri de băutură de soia. Restul de băutură de soia se dă în fiert apoi se ia de pe foc și se amestecă cu praful de budincă pregătit anterior. Se dă în fiert și se fierbe cel puțin 1 minut sub amestecare continuă. Se încorporează siropul de agave și migdalele râșnite fin. Se acoperă cu o folie aplicată direct peste budinca caldă apoi se lasă să se răcească.

2

Salata de fructe

Căpșunile se spală, se curăță și se taie în sferturi. Zmeura și afinele se aleg. Fructele de pădure se amestecă apoi într-un bol și se îndulcesc după dorință cu sirop de agave.

3

Migdalele caramelizate

Într-o tigaie teflonată migdalele și siropul de agave se lasă la caramelizat la foc mediu. Se lasă apoi pe farfurie acoperită cu hârtie de copt să se răcească.

4

Budinca se freacă spumă cu mixerul cu platele de batere la viteză medie. Budinca se repartizează în cupe de desert. Se acoperă cu salată de fructe iar deasupra se presară migdale caramelizate. După dorință se decorează cu frunze de roiniță.