Flag

Budincă vegană cu migdale și fructe

6 porții
Ușoară
40
Budincă vegană, de post, cu migdale, băutură de soia și fructe
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
În funcție de sezon, budinca se poate servi și cu salată de mango-portocale (1 mango și și două portocale desfăcute în fileturi).
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Budinca de migdale
1 plicPremium Pudding Vanilie Bourbon Dr. Oetker
500 mlBăutură din soia cu aromă de vanilie Inedit
40 mlsirop de agave
40 gmigdale măcinate fin
Salata de fructe
125 gcăpșune
125 gafine
125 gzmeură
1 lingurăsirop de agave
Migdale caramelizate
2 gmigdale feliate
1 lingurăsirop de agave

Afișare produse

Picture - Premium Pudding Vanilie Bourbon Dr. Oetker
1

Budinca de migdale

Picture - Budinca vegana cu migdale si fructe2

Praful de budincă se amestecă treptat cu cel puțin 6 linguri de băutură de soia. Restul de băutură de soia se dă în fiert apoi se ia de pe foc și se amestecă cu praful de budincă pregătit anterior. Se dă în fiert și se fierbe cel puțin 1 minut sub amestecare continuă. Se încorporează siropul de agave și migdalele râșnite fin. Se acoperă cu o folie aplicată direct peste budinca caldă apoi se lasă să se răcească.

2

Salata de fructe

Căpșunile se spală, se curăță și se taie în sferturi. Zmeura și afinele se aleg. Fructele de pădure se amestecă apoi într-un bol și se îndulcesc după dorință cu sirop de agave.

3

Migdalele caramelizate

Într-o tigaie teflonată migdalele și siropul de agave se lasă la caramelizat la foc mediu. Se lasă apoi pe farfurie acoperită cu hârtie de copt să se răcească.

4

Budinca se freacă spumă cu mixerul cu platele de batere la viteză medie. Budinca se repartizează în cupe de desert. Se acoperă cu salată de fructe iar deasupra se presară migdale caramelizate. După dorință se decorează cu frunze de roiniță.

  • În funcție de sezon, budinca se poate servi și cu salată de mango-portocale (1 mango și și două portocale desfăcute în fileturi).