Amestecați pudra de budincă cu zahărul. Încorporați treptat cel puțin 6 linguri de lapte rece, amestecând până obțineți o compoziție omogenă. Fierbeți laptele rămas, luați de pe foc și încorporați pudra amestecată cu un tel. Gătiți budinca timp de cel puțin 1 minut, amestecând în același timp. Turnați budinca într-un bol. Așezați folia alimentară direct pe suprafața fierbinte a budincii. Lasă budinca să se răcească.
Desfaceți puțin Kadayif-ul și tăiați-l în fâșii de 1 cm lungime cu foarfeca. Topiți untul într-o tigaie la foc mediu. Adăugați firele de Kadayif zdrobite și zahărul. Coaceți amestecul timp de aproximativ 5 minute la foc mediu. Apoi adăugați alunele de pădure și jumătate din fistic și continuați să coaceți până când firele de Kadayif devin aurii și crocante. Apoi turnați-l într-un bol și lăsați-l să se răcească.
Bateți frișca cu pliculețul de întăritor până se întărește și încorporați-o în budincă. Umpleți budinca într-un poș de ornat de unică folosință și sigilați-l. Tăiați un colț mic. Împărțiți puțină budincă între fiecare pahar de desert. Adăugați 2-3 linguri din amestecul de kadayif prăjit în fiecare și adăugați budincă deasupra. Acoperiți cu amestecul rămas.
Puneți budincă de fistic cu Kadayif la frigider pentru cel puțin 2 ore.
Presărați fisticul rămas înainte de servire.
Rețete asemănătoare
Deserturi cremă
Deserturi cremă
Deserturi cremă