Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Castraveți murați

O rețetă simplă care îi va da gata chiar și pe cei mai pretențioși

despre 6 - 7 borcane

grad de dificultate redus 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Castraveți murați

Ingrediente:

4 - 5 kg castraveți mici
2 cepe
2 morcovi
500 ml oțet
2 l apă
6 - 7 linguri rase zahăr
1 plic Pikant fix iute Dr. Oetker

preparation

Mod de preparare

1

Mod de preparare: În 6-7 borcane se pun castraveții, iar printre ei se pun cepele și morcovi tăiate rondele. Se pun la fiert 2l apă și 0,5l oțet, amestecându-le cu conținutul unui plic de Pikant fix iute. Se adaugă 6-7 linguri rase de zahăr. Compoziția obținută se ține la fiert 3-5 minute, amestecând continuu și se pune fierbinte peste castraveții din borcane. Apoi se sigilează borcanele și se depozitează la rece.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii