Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Chec pascal

Gustări dulci de primăvară

1 bucată

grad de dificultate redus 20 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Chec pascal

Formă de chec (11 x 30 cm):

Pentru aluat:

1 cutie Mix pentru Chec Dr. Oetker
60 ml lapte
3 ouă
150 g unt sau margarină moale
25 g alune mărunțite
25 g fructe confiate
50 g Stafide aurii Dr. Oetker
1 linguriță Esență de rom 38 ml Dr. Oetker

preparation

Mod de preparare

1

Într-un vas, se prepară mixul pentru Chec conform instrucțiunilor de pe cutie, apoi se adaugă alunele mărunțite, fructele confiate, stafidele și esența de rom.

2

Aluatul astfel obținut se coace conform instrucțiunilor specifice fiecărei mașini de copt pâine sau în cuptor.

Cuptor electric 180 °C

Cuptor cu aer cald 160 °C

Durată de coacere: 60 Minute

Pentru a obține un chec cu aspect marmorat, folosiți în locul alunelor, fructelor confiate, stafidelor și esenței: 50 g nucă de cocos, 1 lingură rasă cu cacao, 2 linguri lapte. Mod de preparare: Într-un vas, se prepară mixul pentru Chec conform instrucțiunilor de pe cutie, apoi se adaugă nuca de cocos. Două treimi din aluatul obținut se toarnă în tava tapetată. Se amestecă 1 lingură rasă cu cacao, 2 linguri de lapte și cu aluatul rămas și se toarnă peste aluatul din tavă. Aluatul astfel obținut se coace conform instrucțiunilor specifice fiecărei mașini de copt pâine sau în cuptor.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii