Cheesecake de vanilie fără coacere

Un desert gustos, cremos şi catifelat

8 porții

grad de dificultate redus 30 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Cheesecake de vanilie fără coacere

Pentru blat:

Sucitor (pentru a sfărâma biscuții)
Formă rotundă de copt cu margine detașabilă, cu diametrul de 20 cm
Răzătoare
Mixer cu palete de batere
80 g unt moale
120 g biscuiți (pisați mărunt)

Pentru cremă:

lămâie bio (jumătate)
2 plicuri Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
500 g brânză cremoasă de vaci (60% grăsime)
500 ml lapte bătut sau iaurt (10% grăsime)
90 g Zahăr pudră aromatizat Dr. Oetker - cu aromă de citrice și de vanilie
2 plicuri Gelatină Dr. Oetker (foi)

Pentru decorare:

zmeură sau alte fructe de pădure
1 sos de căpșuni Dr. Oetker
frunze de mentă proaspătă

preparation

Mod de preparare

1

Pentru blat

Pentru bază se topește untul într-o oală, la foc mediu. Se pun biscuiții într-o pungă de congelare, se închide punga și, folosind sucitorul, se zdrobesc biscuiții în firimituri. Biscuiții sfărâmați se toarnă peste untul topit și se amestecă bine.

Se tapetează baza formei de copt (cu diametrul de 20 cm) cu hârtie de copt. Se împrăștie uniform amestecul de biscuiți sfărâmați și unt topit peste baza formei de copt și apoi se presează bine pentru a forma baza prăjiturii. Se lasă să se răcească circa 15 minute.

2

Pentru cremă

Pentru a pregăti crema de brânză se spală bine lămâia în apă fierbinte, se zvântă și se răzuiește fin coaja ei. Se stoarce apoi zeama din lămâie. 
Într-un bol se amestecă laolaltă cu mixerul, cu paletele de batere, coaja rasă de lămâie, zeama de lămâie, zahărul vanilinat, brânza cremoasă și iaurtul până ce se obține o cremă omogenă.

Se pun foile de gelatină într-un bol cu apă și se lasă să se hidrateze bine. 
Se cerne apoi zahărul pudră într-un bol și împreună cu gelatina se încorporează în crema de brânză. Se toarnă crema peste baza prăjiturii, se nivelează bine, apoi prăjitura se păstrează la frigider pentru circa 3 ore. 

3

Pentru decorare

După ce se scoate prăjitura de la frigider, se îndepartează forma de copt de jur împrejur și se decorează apoi după preferințe cu zmeură sau alte fructe de pădure de sezon și cu frunze de mentă proaspătă. 
Prăjitura se servește cu sos de căpșuni.

Consimțământul pentru urmărire

Ne-am bucura dacă ați fi de acord ca noi și partenerii noștri să folosim cookie-uri și tehnologii similare pentru a înțelege modul în care utilizați site-ul nostru web. Acest lucru ne permite să înțelegem mai bine comportamentul Dvs. ca utilizator și să adaptăm site-ul nostru în consecință. Mai mult, noi și partenerii noștri am dori să folosim aceste date pentru oferte personalizate pe platformele partenerilor noștri. Dacă sunteți de acord, vă rugăm să faceți clic pe „De acord”. Vă rugăm să consultați politica noastră de confidențialitate pentru informații detaliate. Vă puteți răzgândi în orice moment.

Caracteristici necesare

Avem nevoie de aceste cookie-uri și tehnologii similare pentru a permite funcțiile de bază ale site-ului nostru web. Aceasta include, de exemplu, salvarea acestor setări. Aceste sunt strict necesare și nu pot fi închise.

Active permanent
Analize analitice și pesonalizare

În plus, am dori să aflăm mai multe despre modul în care utilizați site-ul nostru web pentru a-l optimiza pentru dvs. și pentru alți utilizatori. În acest scop, folosim cookie-uri și tehnologii similare care cartografiază comportamentul utilizatorilor și astfel ne ajută să îmbunătățim oferta noastră pentru dvs.

da

Nu

(Re-) Marketing / partajare date cu terți

Pentru a ne asigura că ne putem adapta campaniile de marketing în funcție de nevoile dvs., colectăm modul în care ajungeți pe site-ul nostru web și modul în care interacționați cu reclamele noastre. Acest lucru ne ajută să îmbunătățim nu numai reclamele noastre, ci și conținutul nostru. Partenerii noștri de marketing folosesc, de asemenea, aceste informații în scopuri proprii, de ex. pentru a vă personaliza contul sau profilul pe platforma lor.

da

Nu