Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Ciuperci pentru iarnă

Cu Pikant Fix se obțin întotdeauna cele mai bune murături

8 borcane 800 g

grad de dificultate redus 60 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Ciuperci pentru iarnă

Pregătirea:

2 kg ciuperci Champignon
2 kg Ciuperci Pleurotus
0,5 kg sparanghel
0,5 kg gogoșari
300 ml oțet (9 %)
150 g zahăr
1 plic Pikant fix dulce-acrișor Dr. Oetker
1 plic Pikant Fix cu Verdețuri

preparation

Mod de preparare

1

Pregătirea

Ciupercile se opăresc timp de 3 minute în apă cu puţină sare, după care cele mai mari se taie în jumătăţi. Gogoşarii se spală, se curăţă şi se taie fâşii. Sparanghelul se spală şi se elimină partea lemnoasă de la rădăcină, iar apoi se taie batoane. Toate legumele se amestecă şi se pun în borcane.

2

Prepararea

Se pregăteşte compoziţia de apă, zahăr, oţet şi un plic de Pikant fix dulce-acrişor sau Pikant fix cu verdeţuri. Se pune la fiert şi se fierbe timp de 3-5 minute, amestecând continuu. Compoziţia obţinută se toarnă fierbinte în borcane. Borcanele se închid cu capac şi se depozitează la rece. Se vor consuma, de preferinţă, în 30 de zile de la desigilare.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii