Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Clătite cu umplutură crocantă

Clătite cu umplutură crocantă din jeleu de mere și musli

5 bucăți

grad de dificultate redus 20 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Clătite cu umplutură crocantă

Alautul:

125 g făină
1 praf sare
1 lingură zahăr
250 ml lapte
2 ouă

Umplutura:

350 g jeleu de mere
80 g Musli Vitalis Crocant cu Miere

preparation

Mod de preparare

1

Aluatul

Făina cu sarea, zahărul și laptele se amestecă cu un tel într-un vas de mixare. Se adaugă ouăle și se mai amestecă o dată. Aluatul obținut se lasă în repaus circa 20-30 de minute.

2

Coacerea

Se încinge puțin ulei într-o tigaie teflonată (cu diametrul de circa  24 cm) apoi se toarnă un strat subțire de aluat în tigaie distribuit uniform pe toată suprafața tigăii. Imediat ce marginile clătitei capătă o culoare maro-aurie, clătita se întoarce folosind o spatulă de clătite. Se coace și pe partea cealaltă. În total se coc circa 5 clătite, la foc mediu.

3

Umplutura

Clătitele se umplu cu jeleu de mere și cu musli crocant și se așază pe un platou. Înainte de servire se presară cu puțin musli crocant.