Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Dulceaţă de căpşuni şi caise

Răsfață-i pe cei mici cu un gem delicios

6 borcane 250 ml

grad de dificultate redus 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Dulceaţă de căpşuni şi caise

Ingrediente:

500 g căpșuni
500 g caise
500 g zahăr
1 plic Gelfix Extra 2:1 Dr. Oetker

preparation

Mod de preparare

1

Pregătire: Se spală căpşunile, se lasă la scurs, se scot codiţele şi se taie în bucăţele, după care se cântăresc (500 g). Caisele se spală, se lasă să se scurgă, se scot sâmburii, se taie în bucăţi mici şi se cântăresc (500 g).

2

Mod de preparare: Se pun fructele în cratiţă. Cantitatea de zahăr cântărită se amestecă cu plicul de Gelfix Extra 2:1 şi se toarnă peste fructe. Totul se aduce la punctul de fierbere amestecându-se continuu la foc mare şi se lasă să fiarbă cel puţin 3 minute, după care se trage cratiţa deoparte. În caz de nevoie se adună spuma formată, iar amestecul fierbinte se toarnă imediat până la marginea superioară în borcanele pregătite. Se pune capacul şi se lasă 5 minute să stea răsturnate, cu capacul în jos.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii