Flag

Gem de piersici

despre 7 - 8 borcane 250 ml
Ușoară
40
Rețetă simplă
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Nu pregătiți dintr-o dată cantităţi mari. Ele presupun timp de fierbere mai îndelungat, pătrundere incompletă, pierdere de vitamine şi, astfel, un rezultat nemulţumitor în ceea ce priveşte consistenţa şi culoarea preparatului.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Ingrediente
1 kgpiersici
1 plicGelfix 1:1 Dr. Oetker
1 lingurițăSare de lămâie Dr. Oetker
1 kgzahăr

Afișare produse

Picture - Gelfix 1:1 Dr. Oetker
Picture - Sare de lămâie Dr. Oetker
1

Pregătire: Piersicile se spală, se lasă să se scurgă, se scot sâmburii, se taie în bucăţi mici şi se cântăresc (1000 g). Apoi se mixează şi se pasează prin sită.

2

Mod de preparare: În pulpa de fructe rece se adaugă Gelfix Clasic 1:1 şisarea de lămâie, apoi se pun într-o cratiţă şi se fierb, amestecând continuu. Se adaugă zahărul şi se dă în clocot amestecând continuu. Se fierbe totultimp de 3-5 minute. Borcanele se umplu imediat cu gemul încă fierbinte până la marginea superioară şi se pune capacul.

  • Nu pregătiți dintr-o dată cantităţi mari. Ele presupun timp de fierbere mai îndelungat, pătrundere incompletă, pierdere de vitamine şi, astfel, un rezultat nemulţumitor în ceea ce priveşte consistenţa şi culoarea preparatului.