Flag

Dulceață de căpșuni

2 borcane
Ușoară
50
Îndulcește-ți viața cu delicioasa dulceață de căpșuni!
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Dulceață se poate prepara și cu  250 ml suc de maracuja în loc de vin alb sec.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru dulceaţă
900 gcăpșuni (cântărite după pregătire)
1 plicGelfix 1:1 Dr. Oetker
100 mlvin alb sec
1 plicFinesse coajă rasă de lămâie Dr. Oetker
1 kgzahăr

Afișare produse

Picture - Gelfix 1:1 Dr. Oetker
1

Căpșunile se spală, se taie în bucăți mici și se cântăresc 700 g, apoi se adaugă vinul, finess-ul de lămâie, plicul de Gelfix 1:1 și 2 linguri de zahăr.

2

Întregul amestec se pune la foc mare. După ce clocotește, se ia oala de pe foc, se adaugă restul de zahăr și se pune din nou la fiert timp de 1 minut, amestecând continuu.

3

Se umplu borcanele spălate și uscate, apoi se sigilează cu capace.

4

Borcanele se răstroarnă și se lasă să stea pe capac circa 5 minute.

  • Dulceață se poate prepara și cu  250 ml suc de maracuja în loc de vin alb sec.