Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Înghețată de ciocolată cu portocale

Înghețată, gem de portocale și multă savoare!

despre 4 porții

grad de dificultate redus 20 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Înghețată de ciocolată cu portocale

Pentru rețeta de înghețată de ciocolată cu portocale:

250 ml lapte rece
1 plic Praf de înghețată cu gust de ciocolată Dr. Oetker
60 g gem de portocale

preparation

Mod de preparare

1

Prepararea

Laptele rece se toarnă într-un vas de mixare. Se adaugă praful de înghețată și se amestecă scurt, cu un mixer cu paletele de batere, la viteză mică. Apoi se bate 3 minute la viteza cea mai mare. Se încorporează scurt gemul de portocale. Înghețata se transferă într-un recipient de congelare, se acoperă și se păstrează în congelator, cel puțin 4 ore la -18C.

2

Decorarea

Înghețata se lasă înainte de servire cel puțin 10 minute, la temperatura camerei. Se porționează și se decorează după dorință.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii